Alkuperäiset vaihtoehdot puutalon sisustukseen

Alkuperäiset vaihtoehdot puutalon sisustukseen
 1. Erikoisuudet
 2. Mitä tarvitset?
 3. Mitä ei voida hyväksyä?
 4. Materiaalit (muokkaa)
 5. Design
 6. Huonekalut ja putkityöt
 7. Tyyli
 8. Vinkkejä ja temppuja
 9. Kauniita esimerkkejä sisustuksessa

Puurakennukset on aina liitetty johonkin alkuperäiseen ja alun perin venäläiseen. Tämä antoi tietyn jäljen koko asunnon sisustukseen ja suunnitteluun. Jokaisella on kuitenkin erilainen temperamentti. Tämä heijastuu jokaiseen puurakenteen sisustuselementtiin, oli kyseessä sitten kesämökin, maalaistalon tai yksityisen mökin sisustus.

Erikoisuudet

Jokainen massiivipuurakenne vaatii huolellisen materiaalin valinnan. Jos tilanne tiilen kanssa on yksinkertaisempi, on otettava huomioon useita tekijöitä. Esimerkiksi materiaalin ympäristöystävällisyys tekee siitä kysynnän. Hän on kuitenkin syy lisähoitojen tarpeeseen, mukaan lukien antiseptinen kyllästäminen. Puu kutistuu, kiinnittää jyrsijöiden ja muurahaisten huomion, mikä voi häiritä sen eheyttä.

Tällaisella rakenteella on vähemmän rasitusta perustukseen. Tästä syystä on mahdollista rakentaa toinen ja kolmas kerros. Ylätilaa voidaan käyttää ullakkokerroksena. Tämän avulla voit varustaa sisäisen alueen järkevästi vapauttaen tilaa alareunassa, kun se ei riitä. Puun pienen painon vuoksi lattioissa käytettävien materiaalien tulee olla kevyitä.

Tämä sulkee pois alustojen asettamisen seinien koko kehälle massiivisilla laatoilla. Materiaalit valitaan siten, että ne eivät aiheuta lisäkuormitusta telineisiin. On virhe käyttää sisustukseen yksinomaan puuraaka-aineita.

Yksi matriisin ominaisuuksista on tekstuurin ilmeisyyden menetys, kun huoneen sisällä on runsaasti samaa materiaalia.

Jos puuta on paljon, talo näyttää väliseinillä varustetulta puulaatikolta tai puolivalmiilta ja tyhjiltä kylpyhuoneilta. On tärkeää valita oikea viimeistelymateriaali jokaiseen kerrokseen. Mikä tahansa tunnelma voidaan luoda, mutta sen tulee olla harmoninen ja esteettisesti miellyttävä. Voit harkita materiaalin valintaa rakennusvaiheessa.

Kaikenlainen puutalon koristelu (sisältä ja ulkopuolelta) tehdään rakenteen kutistumisen jälkeen. Yleensä se voi kestää jopa 5 vuotta. Jos rakentamisen aikana on käytetty liimattua puutavaraa, joudut odottamaan vähintään vuoden. Jos verhous tehdään aikaisemmin, se deformoituu. Taustakuva voi repeytyä, jos talo johtaa. Kipsi halkeilee, laatat putoavat, muut pinnoitteet ovat vinossa.

Puutalon sisustuksen tulee vastata yleistä tyylikäsitystä. He valitsevat saman suunnittelusuunnan säilyttääkseen saman tunnelman kaikissa huoneissa. Eheys voidaan säilyttää vastaavalla seinä-, katto- ja lattiapintojen väripaletilla. Paikoin on tarpeen pehmentää lattioiden puupinnan aiheuttamaa raskasta vaikutusta.

Mitä tarvitset?

Pääsääntöisesti viimeistelytyöt suoritetaan viestintä- ja johdotusjärjestelmien suorittamisen jälkeen. Viimeistelyssä lattioiden esivalmistelu on tärkeää. Ensimmäisenä vuonna rakentamisen jälkeen on tarpeen saavuttaa liitosten tiiviys. Sinun on huolehdittava vedeneristyksen asettamisesta.

Tiivistys tehdään tukkien välissä juutilla, rouvalla tai sammalla.

Ennen seinien, katon ja lattian sisustamista sinun on huolehdittava kodin eristyksestä. Tämä vähentää lämpöhäviöitä, mikä on erityisen havaittavissa kylmänä vuodenaikana. On tärkeää käyttää palonkestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Suljettuna ne estävät avotulen leviämisen. Haitallisten komponenttien puuttuminen koostumuksesta sulkee pois toksiinien vapautumisen viimeistelyn aikana.

Jos viimeistely mahdollistaa runkojärjestelmän, on käytettävä kevyitä materiaaleja.

Niiden ansiosta voit tasoittaa lattioiden korkeutta, piilottaa sähkön ja veden tulon sisälle. Niiden avulla voit myös asettaa eristyksen. Vasta ikkunoiden ja ovien aukkojen valmistumisen jälkeen kannattaa aloittaa sisustus.

Koska puu pystyy ylläpitämään palamista, valonlähteet valitaan turvallisiksi. On tärkeää valita oikea viimeistelymateriaali, jotta se ei sula lamppujen ja muun valaistuksen kuumenemisesta. Kattoihin ja seiniin he yrittävät ostaa vaihtoehtoja, joissa on vähimmäisrako runkojärjestelmän ja ympäröivän katon välillä. Tämä säästää arvokkaita senttimetrejä käyttökelpoista pinta-alaa.

Sisätiloissa tarvitaan:

 • suunnittele oikein tilan jokainen nurkka;
 • valitse erilaisia ​​viimeistelyjä ottaen huomioon haluttu tyyli;
 • valmistele jokainen pohja viimeistelyyn;
 • kaavoittaa kunkin huoneen tila erillisiksi toiminnallisiksi vyöhykkeiksi;
 • käytä kontrastitekniikkaa koristeluun;
 • valitse haluamasi taustaväri;
 • tuo valopilkkuja sisätiloihin;
 • valitse viimeistely, joka on yhteensopiva minkä tahansa valaistuksen kanssa;
 • valitse pinnoitteet, joilla on erilaisia ​​tekstuureja;
 • käytä kestäviä materiaaleja;
 • valitse helppohoitoinen viimeistely.

  Ilmanvaihtojärjestelmää on harkittava, muuten sisustukseen käytetyt materiaalit romahtavat kaksinkertaisella nopeudella. Samalla niiden pinnalle voi muodostua kondensaatiota tai jopa hometta.

  Mitä ei voida hyväksyä?

  On olemassa useita virheitä, jotka visuaalisesti pahentavat sisustuksen ulkonäköä:

  • seinien, lattian ja katon koristelu samassa sävyssä on suljettu pois;
  • älä toista ulkomuotoilua valitsemalla identtinen viimeistelymateriaali;
  • on järjetöntä jättää suuri alue portaiden alle, kun materiaalia ei ole;
  • ei ole toivottavaa käyttää liukumatonta materiaalia lattialle;
  • on mahdotonta varustaa kylpyhuoneen kosteita tiloja riippuvalaisimilla;
  • ei ole hyväksyttävää käyttää myrkyllisiä raaka-aineita, jotka kuumennettaessa vapauttavat formaldehydihöyryjä ilmaan.

  Materiaalit (muokkaa)

  Puutalon sisustuksen materiaalit ovat erilaisia. Nykyään viimeistelyraaka-aineiden markkinat tarjoavat ostajan huomion paljon vaihtoehtoja. Laajasta pinnoitevalikoimasta on useita, jotka ovat kysytyimpiä suunnittelijoiden ja tavallisten ostajien keskuudessa.

  Puu

  Tällaisten raaka-aineiden valinnan on oltava perusteellinen. Kaikki massiivipuutyypit eivät sovellu koristeluun. Hän pystyy tulemaan kattojen koristeeksi vain perusteellisella lähestymistavalla valintaan. Se on esimerkiksi paras ja luonnollisin materiaali ullakon kattopalkkeihin. Tällaiset elementit ovat sisustussuunnittelun painopiste tänään. Niiden avulla voit tehdä ainutlaatuisen suunnittelun.

  Hyvä käyttö on koristeelliset kattolaatat tai -kasetit korostamaan kattoaluetta.

  Muovi

   Tämä materiaali on kevyempää. Sitä käytetään kaikkialla tekstuureiden moninaisuuden ja kyvyn jäljitellä mitä tahansa luonnollista materiaalia vuoksi. Sitä käytetään kattojen ja seinien sisustukseen. Näitä ovat seinä- ja kattolistat, kattolaatat ja seinäpaneelit. Maalatut puumaiset säleet tekevät sisusta pehmeämmän. Muurauspaneelien avulla voit kaavoittaa tilan.

   Rakenne voi olla matta, kiiltävä, kohokuvioitu, sileä. Muovi pystyy jäljittelemään puuta, kiveä, korkkia, marmoria, kiviä, tiiliä.

   Kipsilevy

   Tällainen materiaali on levypäällyste, jossa on kipsiydin, joka on pakattu rakennuslevyyn molemmilta puolilta.Sillä on oma asteikkonsa ja erilaiset tarkoituksensa. Tämä näkyy paksuudessa ja taivutettavuudessa.

   Sitä käytetään rakeiden, kaarien, väliseinien, seinä- ja kattoverhousten järjestämiseen. Käytä jokaisessa kerroksessa sen omaa kipsilevytyyppiä. Paras vaihtoehto sisustukseen on ripustettujen tai venyvien kattojen luominen. Kipsilevy voidaan maalata, liimata tapetilla, pinnoittaa kipsillä, täydentää polyvinyylikloridikalvolla.

   Kiristyskangas

   Tähän luokkaan kuuluvat materiaalit eri levyisten PVC-kalvojen muodossa. Nämä ovat matta- ja kiiltäviä sekä kattoalueen satiinipinnoitteita, jotka liimataan kattoon tai kiinnitetään runkoon sen jälkeen, kun huone on lämmitetty lämpöpistoolilla. Kalvo on kevyt, muodonmuutoksia kestävä ja värikylläisyyden vakaa. Pystyy pidättämään vettä, jos vuotaa yläkerrasta. Viimeistelymateriaalin haittana on epävakaus puhkeamista vastaan.

   Nykyaikaisen tekniikan ansiosta tällaista materiaalia voidaan käyttää valokuvien tulostamiseen, sisustaen huoneen sisusta epätavallisella kuviolla.

   Laminaatti

   Laminaatin käyttö omakotitalon sisustukseen on yleensä osittainen. Materiaali on kevyttä keraamisiin laattoihin verrattuna. Seinät ja lattia on päällystetty sillä. Tämä on hyvä tapa järjestää keittiön esiliina korostamalla korostusaluetta olohuoneessa, makuuhuoneessa. Jos talo kuitenkin sijaitsee alueella, jossa on korkea kosteus ja jatkuva kondensaatio, takapuoli delaminoituu ajan myötä.

   Linoleumi

   Tällä valmiin lattian materiaalilla on oma luokitus. Sille on ominaista asennuksen helppous ja liimakiinnitystarpeen puuttuminen tietyn tilan pienellä lattia-alalla. Hän tarvitsee alustan alustan tasoituksen ja aluslattian asettamisen. Rakenne voi muistuttaa parkettia, levyä, laminaattia. Vaahtopohja lisää lämpöä lattiaan.

   Kipsi

   Tämä materiaali sopii osittaiseen sisustukseen. Tämä johtuu siitä, että talo voi johtaa. Kuitenkin, jos alueen ilmasto ja sijainti sallivat, tällainen materiaali koristaa seiniä ja väliseiniä. Tämä voi olla osittainen korostus bareljeefin tai stukon muodossa. Muissa tapauksissa on mahdollista suorittaa venetsialainen, Versailles-kipsi, tekstuuri kiven tai kaarnakuoriaisen alla. Jälkimmäinen vaihtoehto jäljittelee täydellisesti kovakuoriaisten teroittamaa sarjaa. Tämä rakenne näyttää tyylikkäältä, nykyään se on kysyntää sisustukseen.

   Taustakuva

   Tapettimateriaali on jaettu kahteen tyyppiin irrotusmuodon mukaan: rulla ja pinnoite. Ensimmäinen rivi sisältää eri paksuisia, koostumukseltaan ja rakenteeltaan erilaisia ​​pinnoitteita. Heidän avullaan voit lisätä sisustukseen alkuperäisen taustasuunnittelun. Nykyään painopiste on kontrastin vastaanottamisessa, joten kumppanitapetteja ostetaan usein korostamaan tarvittavia toiminnallisia alueita (keittiö, makuuhuone, lepo, erkkeri).

   Huomionarvoisia ovat nestemäiset taustakuvat. Tämä materiaali on valmiin seoksen ja jauheen muodossa, joka vaatii laimentamisen vedellä. Tämä viimeistely näyttää kalliilta, se luo epätavallisen vaikutelman, mutta sitä voidaan käyttää vain kuivissa tiloissa.

   Keramiikka

   Sisustuksen laatat ovat perinteisiä materiaaleja. Matriisin pienen painon vuoksi sitä on kuitenkin käytettävä annostuksella. Tämä voi olla keittiön takaosa, kylpyhuoneen paneeliverhoilu tai suihkukaapin verhous. Joskus seinät on koristeltu mosaiikeilla. Tämä materiaali houkuttelee verkkoon lajikkeita, joiden ei tarvitse säätää rakoja. Materiaali on kevyttä, jonka avulla voit monipuolistaa kylpyhuoneen sisustusta. Sileän koostumuksen lisäksi sillä voi olla helpotusta, karheutta ja kolmiulotteinen vaikutus.

   Portaille

   Usein puutalo on varustettu portailla. Sitä varten käytetään puuta, metallia, vahvistettua lasia, harvemmin kiveä ja laattoja sekä muovia. Puu auttaa säilyttämään identiteetin, tällaiset kaiteet näyttävät massiivilta. Metallista takominen tuo keveyttä portaiden viimeistelyyn, antaa sille alkuperäisen ilmeen ja auttaa varmistamaan turvallisuuden. Kun portaat kohdistetaan kuviollisilla laatoilla, voit osoittaa kuulumisesi tiettyyn suunnitteluideaan.

   Liesiin tai takkaan

   Takkatilan sisustuksessa on käytetty erilaisia ​​materiaaleja. Tämän avulla voit monipuolistaa suunnittelua ottaen huomioon valitun tyylin. Klinkkeri, jolla on eri paksuus, on hyvä materiaali. Voit käyttää modulaarisia laattoja takkareunuksen tai catwalk-katujen peittämiseen.

   Kevyet vaihtoehdot, joissa on kivirakenne, ovat mielenkiintoisia. Tiilijäljitelmä on kevyempi, se ei aiheuta valtavaa kuormitusta perustalle. Materiaali erottuu realistisista sävyistä, mikä tuo halutun tunnelman sisustukseen.

   Design

   Suunnitteluratkaisut puutalon sisustamiseen pyöristetyistä palkeista tai hirsistä (kuorittu tai pyöreä poikkileikkaus) ovat erilaisia. Nykyään seinille kaavoitusratkaisu on kysytty. Samalla on mahdollista säilyttää osittain puun rakenteelliset piirteet. Se voidaan sävyttää ottaen huomioon valitun tyylin yleinen käsite. Uskotaan, että tämä antaa huoneelle erityisen luonteen. Siinä on maalaismainen sävy, tekniikka, joka muistuttaa kylän taloa.

   Öljyviimeistely auttaa suojaamaan ja säilyttämään puun rakenteen.

   Viimeistely kerrostalolla on hankala temppu. Tämä on sivuraidesuunnittelu talon sisäseinien verhoiluun. Mielenkiintoinen ratkaisu on maalata seinä- tai kattolaudat. Korostamalla palkkeja eri värillä, on mahdollista rajata kattotilaa, korostaa sen ainutlaatuisuutta. Tämän avulla voit tehdä puun viimeistelystä ilmeikäs.

   Seinäpäällysteiden muodikas rakenne on vanhan hirren jäljitelmä. Tämä tehoste on suosittu vintage-malleissa. Kuitenkin, jotta muotoilu näyttäisi tyylikkäältä, on parempi koristella yksi seinistä eri materiaalilla (esimerkiksi tehdä se tiilen muodossa käyttämällä laattojen tai sivuraideiden jäljitelmiä). Suunnitteluvaihtoehdot ovat erilaisia. Voit korostaa katon lakonista muotoilua epätavallisten muotojen valaisimilla.

   Yhden viimeistelyn tulee pehmentää toista. Sama koskee lisävarusteita. Esimerkiksi seiniä ei saa ylikuormittaa runsaalla piirustuksella. On parempi, jos niissä on kuva tai pieni paneeli. Samalla painopiste on pinnoitteiden epätavallisessa koostumuksessa. Jos markkinarakoja on, voit korostaa niitä sisäänrakennetulla valaistuksella.

   Kylpyhuoneessa on parempi käyttää ideoita käyttää luonnollisen väripaletin sävyjä. Beige, oliivi, valkaistu korallisävy yhdistettynä valkoiseen ovat muodissa. Valkoinen on suosittu, laimennettu vaaleanharmaalla, samoin kuin norsunluun. Suunnitteluideat ovat erilaisia. Et kuitenkaan voi täyttää kaikkea ympärilläsi yhdellä tekstuurilla ja värillä.

   Huonekalut ja putkityöt

   Huonekalut ovat nykyään erityisen tärkeitä. Se on yksityisen talon minkä tahansa huoneen sisustuksen aksentti. Juuri nämä sisustuselementit osoittavat halutun tyylin ja vihjaavat kodin omistajien hyvinvointiin. Prioriteettina on toiminnallisuuden korostaminen. Jokaisen hirsitalon huoneen sisustuskoostumuksessa olevien esineiden tulee olla mahdollisimman hyödyllisiä.

   Tämä ilmaistaan ​​muunnosjärjestelmien läsnäolona, ​​kompaktina. Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​malleja ottaen huomioon tilojen suunnitteluominaisuudet. Esimerkiksi erkkeri-ikkunareunuksille voit tilata erityisiä sohvia, jotka voivat miehittää pyöristetyn seinän mahdollisimman tiukasti.

   Jos tilaa on rajoitetusti, siihen voidaan asentaa kompakteja malleja, jotka jättävät tilaa liikkumisvapaudelle.

   Yöpöydät on kehitetty makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin. Ne erottuvat hyvästä toimivuudesta vähimmäiskoossa. Jopa kylpyhuoneeseen voit valita tuotteita ottaen huomioon asettelun erityispiirteet. Myynnissä kulma- ja suorakylpyammeet, vaihtoehdot yhdelle, kahdelle käyttäjälle, istuintuotteita erimuotoisilla kulhoilla. Virtaviivainen muoto mahdollistaa tilojen turvallisen käytön.

   Puusta valmistetut omakotitalojen pesualtaat valitaan kevyiksi. Kivityötasot eivät ole toivottavia: ne aiheuttavat suuren kuormituksen perustalle. Wc-istuimet voivat olla mikroliftillä tai lämmitettyjä. Runkoasennuksen läsnäolo edistää kiinnitystuotteiden luotettavuutta. Metallinen pyyhekuivain on hyödyllinen hankinta. Se painaa hieman, mutta tuo huoneeseen järjestystä.

   Tyyli

   Sisustustyyli riippuu talon omistajien temperamentista. Jos tämä on usean ihmisen perhe, he yrittävät valita vaihtoehdon, joka sopii kaikille. Muuten kotona oleminen voi tuntua epämukavalta. Projekti voi edustaa yhtä suunnittelun haaroista, oli se sitten moderni, klassinen, vintage, etninen tai luova sisustussuunta.

   Halutessasi voit saada sisustuksen näyttämään metsästysmajalta. Joku pitää parempana Provence-tyylistä, jossa se kaipaa vaaleita värejä ja maalatun puun tekstuuria. Tällainen ratkaisu luo keveyttä, se on miellyttävä, ranskalaisen sisämaan tyyli antaa ripauksen vintagea. Toiset pitävät boho-tyylistä ja sen monimuotoisuudesta. Tässä tapauksessa seinien ja katon taustakoristelu yleensä pehmentää muotoilulle ominaista kirkkaiden täplien ja tekstiilien runsautta.

   Palatsin juhlallisuuden elementit ovat luontaisia ​​maalaistalon klassiseen ratkaisuun. Talo on säilytetty samalla tyylillä halutun tunnelman ylläpitämiseksi. Katon koristelussa he voivat käyttää kipsilistojen jäljitelmiä, listat, seinät on koristeltu maalauksilla tai paneeleilla. Lattialle valitaan parketin kaltainen viimeistely tai peitetään se kalliilla matoilla.

   Mattoja käytetään portaissa, ja ne koristavat kaiteet pallomaisilla lampuilla.

   Eri huoneisiin

   Jokaisen huoneen suunnittelulla on omat ominaisuutensa.

   • Sisustuksen kirkkaat sävyt sopivat olohuoneeseen. Voit korostaa vierasaluetta erillisellä kattokoostumuksella ja erillisellä valaistuksella.
   • Rauhallinen valikoima ja tekstuurien keveys ovat tervetulleita makuuhuoneeseen. Pinnoitetyypit voivat olla erilaisia. Nämä ovat tapetti, kipsilevypaneelit, kattoon tarkoitettu venytyskalvo.
   • Toisen kerroksen tai ullakon sisustuksessa käytetään kevyitä materiaaleja. Kipsilevy sopii tähän, luonnollinen katto tai laudan jäljitelmä näyttää hyvältä.
   • Paneelit yhdessä pestävän tapetin kanssa ovat hyviä keittiöön. Voit käyttää sälemateriaaleja, kattolaattoja. Mielenkiintoinen ratkaisu olisi ruoanlaitto- ja ruokailutilojen jakaminen.
   • Lastenhuoneeseen valitaan valopaneelit. Usein se on koristeltu tilkkutyylisillä tapetteilla. Seinät voidaan koristella vinyylitarroilla tapettien tai paneelien päällä.
   • Kylpyhuoneessa paras ratkaisu olisi käyttää paneeleja tai sivuraidetta. Kosteat tilat voidaan laatoittaa tai mosaiikki. Jos tila sallii, siihen sijoitetaan huonekalut. Jos tilaa ei ole tarpeeksi, ne varustavat kosteutta kestävästä kipsilevystä valmistetut rakot.

   Vinkkejä ja temppuja

   Periaatteessa kaikki työ voidaan tehdä käsin ilman ulkopuolisia asiantuntijoita. Mutta sinun on noudatettava viimeistelyjärjestystä. Pystysuorien, kaltevien ja vaakasuoroiden tasojen päällysteellä on omat ominaisuutensa. Kuitenkin kaikkialla se on korkealaatuista vain säätiön asianmukaisella alustavalla valmistelulla.

   Puusta tehty sisustus sopii ullakkokerroksen sisustukseen. Pohjassa tällainen pinnoite näyttää karkealta ja antaa tietyn jäljen koko ilmakehään. Se tulee kuitenkin annostella myös yläreunasta. Esimerkiksi, jos kaikki seinät on sisustettu tällä tavalla, sisustus on vaikeaa. Voit tietysti luottaa chalet-tyylisen metsästysmajan tyyliin. Jos lapsia on, tämä päätös ei kuitenkaan aina ole asianmukainen.

   On tärkeää tuoda keveyttä. Jos kaikki taloustavarat toistavat puun viimeistelyn, mukaan lukien huonekalujen massiivisuus, viimeistelyn karheus, sisustus pilaantuu. Sillä ei ole väliä, mikä tyyli otetaan perustaksi. Talon tulee olla mukava, kun taas se voidaan sisustaa grungen, loftin, modernin, uusklassisen tyyliin.Voit lyödä vetoa vaaleiden sävyjen käytöstä taustalle ja huonekaluille. Yksinkertaiset sisustuselementtien muodot pehmentävät käsitystä.

   Kauniita esimerkkejä sisustuksessa

   Esimerkit valokuvagallerioista auttavat sinua arvioimaan puutalon tyylikkään suunnittelun mahdollisuuksia.

   • Laminaattilattian käyttö, puun maalaus. Huonekalut venyttävät sisätilaa, kattokruunu tekee katosta tyylikkään.
   • Tyylikäs ratkaisu ullakkotilaan. Yhdistämällä tekstuureja, korostaen takkaaluetta.
   • Yhtä onnistunut tekniikka kuvioiden yhdistämiseen puumateriaalilla ja laudoilla. Tekstuurien sekoittaminen lievittää tylsyyttä avarassa sisustuksessa.
   • Esimerkki ullakon toteutuksesta skandinaaviseen tyyliin. Valkoisen käyttö katossa poistaa visuaalisesti ylemmän laatan rajat.
   • Mielenkiintoinen ratkaisu kotikirjaston sisustamiseen. Käyttämällä kattoon, seiniin ja lattiaan erilaisia ​​materiaaleja.
   • Epätavallinen tekniikka oviaukon tekemiseen kaaren muodossa. Tyylikäs ja onnistunut ratkaisu tilavaan rakennukseen.

   Katso seuraavasta videosta lisätietoja puutalon sisustamisesta oikein.

   ei kommentteja

   Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

   Keittiö

   Makuuhuone

   Huonekalut