Modernien talojen ja mökkien projektit

Sisältö
 1. Erikoisuudet
 2. Käytetyt materiaalit
 3. Hankkeiden yleiskatsaus
 4. Sisä- ja ulkosuunnittelu
 5. Valmiita esimerkkejä

Nykymaailmassa erilaisten tietokoneohjelmien avulla voit todella luoda ihanteellisen ja ainutlaatuisen projektin kotiisi. Henkilö voi todella rakentaa unelmatalon, olisi halu!

Erikoisuudet

Nykyään modernien talojen ja mökkien projektit herättävät eloon epätavallisimmat ja rohkeimmat ideat ulkoasuissa ja julkisivuissa.

Ensin sinun on päätettävä, millä tyylillä haluat nähdä unelmiesi kodin.

 • Minimalismi - ominaista kaiken tarpeettoman hylkääminen sisätiloissa, ulkokoristeissa, julkisivussa. Tätä tyyliä noudattaen he käyttävät yksinkertaisimpia muotoja, vaaleita värejä ja mutkatonta sisustusta. Tämän tyylin herättävät henkiin metalli, puu, lasi ja betoni. Minimalismin plussat ovat suuri tila ja valon runsaus. Mökkiprojektit minimalismin tyyliin auttavat säästämään rakentamisessa ja sisustuksessa.
 • Korkeateknologia - Toisin kuin minimalismi, sisustuksessa käytetään karkeita ja tummia sävyjä, usein raakuus. Tätä tyyliä hallitsee käytännöllisyys.
 • Fuusio - yhdistää useita tyylejä kerralla. Tämän sisustuksen avulla voit helposti yhdistää minimalismin ja gootiikan, klassikot ja linnan, loftin ja hi-tech.

Modernin talon projektin luontiprosessi sisältää useita vaiheita:

 1. arkkitehtoninen - määritetään tulevan rakenteen mitat, julkisivujen ulkonäkö;
 2. rakentava - perustusten, ikkunoiden, portaiden, ovien, lattioiden sijainti on kiinteä;
 3. suunnittelu - piirretään kaavio tulevan viestinnän, pistorasioiden, hanojen sijainnista;
 4. suunnitteluprojekti - talon sisustusta kehitetään materiaalien mukaan;
 5. arvio - kussakin rakennusvaiheessa tarvittavat materiaalikustannukset kirjataan.

Käytetyt materiaalit

  Materiaalivalikoima talon rakentamiseen on melko monipuolinen. Annetaan etusija jollekin materiaalille, ja jokainen niistä on tutkittava kunnolla.

  Tiilistä valmistetut maalaistalot ovat ympäristöystävällisiä, pakkasenkestäviä ja tulenkestäviä.

  Tiilillä on pitkä käyttöikä, korkea lujuus ja hyvä äänieristys.

  Myös baaritalot ovat suosittuja nykyään. Nämä ovat tämäntyyppisten materiaalien tärkeimmät edut.

  • Tangosta rakentaminen on useita kertoja halvempaa verrattuna muihin materiaaleihin. Jos suunnittelet turistiluokan taloa, puu on ihanteellinen vaihtoehto.
  • Erittäin ympäristöystävällinen, ei vapauta haitallisia aineita. Loistava vaihtoehto allergikoille.
  • Erinomainen hapenläpäisevyys.
  • Talon rakentamisen jälkeen voit muuttaa heti. Puusta valmistetut sisäverhoilut sopivat täydellisesti sisustukseen.
  • Pitkäkestoinen.

   Luonnonpuusta valmistetut maalaistalot ja mökit näyttävät upeilta. Monet ihmiset haluavat nähdä kodissaan yhtenäisyyttä luonnon kanssa. Luonnollinen puu on ihanteellinen. Hirsitalot ovat ympäristöystävällisiä, näyttävät hyvältä, kestävät ja säilyttävät hyvin lämpöä.

   Hankkeiden yleiskatsaus

   Nykyään luettelot ovat täynnä erilaisia ​​valmiita maalaistaloja ja luksusmökkejä. On helppo löytää projekti jokaiseen makuun: mökki, jossa on panoraamaikkunat, avoimet verannat, teemalliset lisärakennukset ja jopa uima-allas.

   Kun suunnittelet maalaistalon rakentamista, henkilö pyrkii seuraaviin tavoitteisiin:

   • yksinäisyys, halu olla yksin luonnon kanssa;
   • mahdollisuus saada voimaa raikkaassa ilmassa, tauko meluisasta kaupungista;
   • todennäköisyys parantaa terveyttä, parantaa sivustoa.

   Useimmiten viereiset terassit toimivat virkistysalueena maalaistaloissa.Ne ovat sekä avoimia että suljettuja alueita, joissa voit helposti istua ystävien kanssa grillaamassa, jäädä eläkkeelle kupin teetä ja mielenkiintoisen kirjan kera, urheilla tai joogata.

   Mökit, joissa on lasitettu terassi, ovat suositeltavia, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää sekä kesällä että talvella.

   Nykymaailmassa auto on pitkään ollut olennainen osa jokaista perhettä. Siksi autotalleja rakennetaan myös yksityisille tonteille.

   Autotalli voidaan rakentaa vapaasti seisovaksi rakennukseksi, tai päinvastoin, se voidaan yhdistää taloon, jolloin se on olennainen osa.

   Tietenkin, jos sivustolla on suuri alue, voit helposti varata sille paikan autotallille. Kuitenkin yhä useammin maalaistaloissa käytetään sisäänrakennettua autotallia.

   Autotallilla varustetun mökin kiistattomat edut ovat useita tekijöitä.

   • Nopea pääsy autoon. Tämä kohta on erityisen tärkeä, kun ulkona on sateinen sää - omistajan ei tarvitse juosta erilliseen rakennukseen sateessa, lumimyrskyssä ja kovalla tuulessa.
   • Talon yhteydessä oleva autotalli säilyttää maan tilan.
   • Kiinnitetty autotalli on paljon lämpimämpi kuin erillinen rakennus. Henkilö arvostaa tätä ominaisuutta korjaaessaan autoa syksyllä tai talvella.
   • Sisäänrakennettu autotalli säästää rahaa. Erillinen autotalli on myös erillinen budjetti.

   Talon katto on tärkeä osa sitä, koska se suojaa ja sulkee kotia. Vaikka pitäytyykin moderneissa malleissa, monet haluavat tasakattoisen mökin. On kuitenkin otettava huomioon useita tekijöitä.

   1. Ilmasto. Jos henkilö asuu sateisessa ja kylmässä ilmastossa, on suositeltavaa valita tasainen katto, jossa on kaltevuus. Muuten vesi ei pääse valumaan pois, ja tämä on täynnä huonoja seurauksia.
   2. Kasvillisuus. Jos talon ympärillä on paljon puita, on parempi valita katto, jossa on kaltevuus.

   Tasakattoiset mökit täyttävät modernin arkkitehtuurin vaatimukset. Konservatiiviset, suorat ja yksinkertaiset linjat resonoivat monien kanssa.

   Paras vaihtoehto paljon valoa ystäville talossa on mökki erkkeri-ikkunoilla. Tällaisissa taloissa käytetään yleensä suuria tai panoraamaikkunoita. On myös sallittua yhdistää nämä kaksi ikkunatyyppiä. Tällaisella rakennuksella voit unohtaa synkät ja pimeät huoneet.

   Tulevan mökin alue on erityisen tärkeä. Tässä on tietysti syytä ottaa huomioon talossa asuvien ihmisten määrä ja rakentamiseen varatun tontin pinta-ala. Jos budjetti ei salli kartanoiden rakentamista, on täysin mahdollista levätä mukavasti pienissä, jopa 60 neliömetrin taloissa. m. Erikoistoimistoissa he voivat helposti luoda projektin pienelle alueelle, joka sisältää asuin- ja muut tilat.

   Talot, joiden pinta-ala on jopa 150 neliömetriä. m ovat täydellisiä pienille 3-5 hengen perheille.

   Kun on edistyneitä mahdollisuuksia, tontilla on mahdollista toteuttaa suunnitelma mökkien rakentamiseksi, joiden pinta-ala on 300 neliömetriä. m ja 500 neliömetriä. m ja jopa 1000 neliömetriä. m.

   Yksi tarina

   Yksikerroksiset talot ovat melko suosittuja nykymaailmassa. Tällainen rakennus antaa kaupunkilaisen olla lähempänä maata, luontoa, ja sillä on myös erillinen uloskäynti puutarhaan tai terassille.

   Yksikerroksisissa mökeissä on useita etuja, joista valita.

   1. Hinta. Jos henkilöllä on rajallinen budjetti, yksikerroksinen rakennus on ihanteellinen. Se on paljon halvempaa - sekä jos valitset valmiin projektin että rakennat sen itse.
   2. Portaiden puute. Iso plussa kodin turvallisuuden kannalta. Varsinkin kun talossa asuu pieniä lapsia ja vanhuksia.

   Nykyään panoraamaikkunoiden käyttö pienissä yksikerroksisissa rakennuksissa on suosittua. Panoraamalasituksen ansiosta tila laajenee ja talo täyttyy valosta. Lisäksi luontoa voi ihailla yötä päivää mihin aikaan vuodesta tahansa.

   Kaksikerroksinen

   Kaksikerroksisen talon rakentaminen vaatii perusteellisempaa valmistelua. Aluksi sinun on tutustuttava maaperän ominaisuuksiin. Lisäksi on tärkeää laskea tulevan rakenteen massa mahdollisimman tarkasti.Kaikki tämä on välttämätöntä, jotta tulevaisuudessa maaperä ei painu rakennuksen painon alla.

   Talon kaksi kerrosta mahdollistavat asettelun kannattavimman toteuttamisen. Pohjakerroksessa voit sijoittaa ns. kodinhoitoalueen ja vierasalueen - tämä on keittiö, kattilahuone, varasto, olohuone. Ja toinen kerros jää täysin omistajien henkilökohtaiseksi tilaksi: makuuhuone, toimisto, kirjasto ja paljon muuta. Kylpyhuoneet voidaan sijoittaa jokaiseen kerrokseen.

   Jos mökissä on tarkoitus asua suuri määrä ihmisiä tai useita perheitä, niin 2 kerrosta on juuri oikea tapa. Jokainen perhe voi majoittua omaan kerrokseensa.

   Sisä- ja ulkosuunnittelu

   Kun kaikki talon rakentamisen käytännön kysymykset on ratkaistu, he kohtaavat niin sanottuja luovia ongelmia, kuten asettelu, huoneiden sisustus, ulkoinen sisustus. Täällä sinun on kuunneltava itseäsi: tarvitset modernin suunnittelun tai kiireellisemmin henkisen komponentin.

   Sisääntulo on ensimmäinen huone, jonka sekä vieraat että perheenjäsenet näkevät. Vieraat ovat tietysti enemmän hämmästyneitä sisustuksesta ja kalusteista. Mutta kotitaloudet ovat pääasiassa kiinnostuneita tämän huoneen toimivuudesta ja tilavuudesta.

   Nykyään voit valita minkä tahansa tyylin, joka "leikkii" käytävällä, ja piilottaa säilytystilat uteliailta katseilta.

   Keittiö on perheen tulisijan emännän päähuone. Sen ei pitäisi olla vain kaunis, vaan myös käytännöllinen. Materiaalit, kuten savi, kivi, keramiikka, puu, näyttävät kannattavimmalta maalaistalossa. Ne sopivat täydellisesti keittiön sisustukseen - materiaalit ovat vedenpitäviä, ne eivät pelkää korkeita lämpötiloja ja palvelevat omistajia pitkään.

   Olohuone toivottaa ystävät tervetulleiksi ja sopii myös rauhalliseen perhejuhliin. Rohkeat, eloisat sisätilat näyttävät paremmilta täällä. Ja voit myös käyttää aktiivisesti pehmustettuja huonekaluja: sohvia, puffeja, nojatuoleja, tyynyjä. Miten tämä kaikki järjestetään orgaanisesti, näkyy kuvista.

   Makuuhuonetta käytetään ensisijaisesti omistajien hyvään lepoon. Tämä on, voisi sanoa, yksityisyyshuone, mökin intiimi alue. Makuuhuoneessa on parempi luopua kirkkaista väreistä ja suosia vaaleita värejä. Jälkimmäinen auttaa sinua rauhoittumaan, käärimään sinut mukavuuteen ja antamaan sinulle täydellisen rentoutumisen raskaan päivän jälkeen.

   Nykyaikaiset suuret mökit antavat sinun tehdä erilliset kylpyhuoneet, eikä niitä myöskään ole rajoitettu. Jos talo on täysin eristäytynyt, on mahdollista toteuttaa kylpyhuone panoraamaikkunoilla ja antaa itsesi nauttia luonnosta samalla kun otat vaahtokylvyn.

   Talon sisustus heijastaa omistajan luonnetta ja mukavuuden luomista hänelle. Suunnittelussa joku noudattaa yhtä tyyliä ja joku sekoittaa useita kerralla.

   Luonnonmateriaaleista koristeltu suuri määrä tuoreita kukkia heijastelee täydellisesti Provence-tyyliä talossa. Tässä tapauksessa huonekalujen on oltava vintageja. Maljakoita, pajukoreja, kynttilänjalkoja ja paljon muuta käytetään aktiivisesti.

   Luonnollisuuden ja luonnonläheisyyden ystäville täysin puutalo on erinomainen vaihtoehto. Puusisustus näyttää harmonisesti minkä tahansa tyylin kanssa. Jos haluat kirkkautta, puu voidaan maalata turvallisesti millä tahansa värillä.

   On toivottavaa, että talon julkisivu yhdistetään harmonisesti sisustukseen. Monet, eivät vain vieraat ja ystävät, harkitsevat ulkoa. On tärkeää, että julkisivu on mahdollisimman toimiva, koska mökki suojaa tuulelta, sateelta, lumelta.

   Luonnonkatastrofit eivät saa vahingoittaa kaunista kotia.

   Sisustukseen voidaan käyttää seuraavia materiaaleja:

   • sivuraide;
   • kivi;
   • päin paneelit;
   • tiili;
   • kipsi.

     Tyypillisesti maalaistaloja ympäröivät korkeat aidat. Nykymaailmassa jälkimmäisen valinta on myös monipuolinen. Voit käyttää veistettyä puuaitaa, metalli- tai rauta-aitaa, polykarbonaattia, muovia ja muita vaihtoehtoja. Harmonian luomiseksi talon sisätilojen kanssa aita voidaan maalata kirkkailla väreillä tai harmaan sävyillä. Kaikki riippuu omistajan mielikuvituksesta.

      Valmiita esimerkkejä

      Alla on kuvia valmiista maalaistaloista ja mökeistä.

      • Kaunis kaksikerroksinen mökki, jossa on suuret huipputekniset ikkunat. Ihanteellinen suurelle perheelle.
      • Ylellinen kaksikerroksinen tiili mökki sisäänrakennettu autotalli. Sitä voi turvallisesti kutsua unelmakodiksi.
      • Tiili maalaistalo eurooppalaiseen tyyliin.
      • Suuri mökki modernilla julkisivulla.
      • Omakotitalon suljetun terassin sisustus. Täällä voit levätä, ihailla luontoa tai pitää hauskaa ystävien kanssa.
      • Panoraamaikkunat sisätiloissa antavat unohtumattoman elämyksen ja täyttävät talon erityisellä viehätysvoimalla.
      • Olohuone, jossa on takka, ei anna vain lämpöä, vaan myös mukavuutta hiljaisina iltoina.

      Modernin talon, jossa on tasainen katto, projekti ja suunnittelu seuraavassa videossa.

      ei kommentteja

      Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

      Keittiö

      Makuuhuone

      Huonekalut