Kaikki korkean teknologian yksikerroksisista taloista

Sisältö
 1. Erikoisuudet
 2. Projektit
 3. Materiaalit (muokkaa)
 4. Design
 5. Kauniita esimerkkejä

Huipputekninen tyyli on täydellinen yhdistelmä kauneutta, käytännöllisyyttä ja toimivuutta. Tähän suuntaan rakennetut talot näyttävät moderneilta ja futuristisilta, ne erottuvat uskomattomista geometrisista muodoista, jotka erottavat ne tavallisista rakennuksista. Useimmiten korkeaa teknologiaa käytetään yksikerroksisten mökkien rakentamisessa. Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkea korkean teknologian yksikerroksisista taloista.

Erikoisuudet

Korkean teknologian yksikerroksisten talojen muoto muistuttaa kuutiota, jonka selkeät rajat luovat turvallisuuden ja mukavuuden tunteen. Tällaisten rakennusten rakentamiseen käytetään enemmän rahaa ja aikaa, mutta kaikki tämä maksaa itsensä takaisin korkealla mukavuudella, energiatehokkuudella ja toimivuudella. Korkean teknologian talot valitsevat yleensä kunnianhimoiset ja aktiiviset ihmiset, jotka haluavat ympäröidä itsensä kaikella uudella. Tämän tyylin rakennusten pääpiirteitä ovat seuraavat:

 • tasaisen katon olemassaolo, jossa on pieni kaltevuuskulma;
 • paljon panoraamalasitusta ja luonnonvaloa;
 • tiukat linjat malleissa ja minimaalinen pyöreys;
 • sarakkeiden läsnäolo.

Talojen sisustuksessa vallitsee musta, punainen, keltainen, beige, valkoinen ja harmaa väripaletti. Julkisivujen päällystykseen käytetään vain keinotekoista materiaalia, mutta luonnonkiveä ja puuta tulee olla vähintään. Taloja sisustettaessa kiinnitetään erityistä huomiota valaistukseen, se asennetaan koko rakennuksen kehälle. Mitä tulee korkean teknologian sisustukseen, sillä on myös omat ominaisuutensa, nimittäin:

 • pintakäsittely tehdään kipsillä;
 • korkeat katot ja panoraamavalaistus;
 • portaiden, suurten akvaarioiden ja takkojen läsnäolo;
 • suurin avoin tila, ei väliseiniä (kaavoitus suoritetaan huonekaluilla tai koristeilla).

Talojen sisätiloissa sisustus ei erotu yleisestä taustasta tekstuurilla ja kirkkailla väreillä. Tyylin korostamiseksi talossa on oltava Smart Home -järjestelmä, sisäänrakennetut kodinkoneet ja moderni elektroniikka.

Projektit

Pieniä yksikerroksisia korkean teknologian taloja suunniteltaessa niihin kuuluu yleensä keittiö, eteinen, tilava olohuone, kattilahuone, eteinen ja suihku. Joskus projektit tarjoavat lisätilaa ruokakomero tai pukuhuoneen järjestämiseen. Vain 1-kerroksisiin tasakattoisiin taloihin voit lisätä myös verannan.

Talomallit, joiden pinta-ala on jopa 100 neliömetriä, ovat erittäin suosittuja. m autotallin kanssa. Niiden pohjaratkaisu on klassinen: olohuone, makuuhuone, kylpyhuone, kylpyhuone, keittiö ja pukuhuone.

Jos esikaupunkialueen pinta-ala sallii (yli 150 neliömetriä), rakennussuunnitelma voi sisältää ullakon.

Materiaalit (muokkaa)

Huolimatta siitä, että korkean teknologian yksikerroksiset talot erottuvat epätavallisista ulkoisista muodoista, niiden rakentamisessa käytetään yleisimpiä materiaaleja. Tällaisten nykyaikaisten rakennusten rakentamiseen käytetään yleensä seuraavia ratkaisuja:

 • vaahtobetoni (edullisin materiaali, mutta se vaatii koristeellisen viimeistelyn);
 • keraamiset, hiilihapotetut betonilohkot (ne ovat erittäin kestäviä, käteviä asennuksessa, ovat edullisia ja niillä on alhainen lämmönjohtavuus);
 • tiili (luotettava ja kestävä materiaali).

Siellä on myös puutaloja (puusta valmistettuja), ne sopivat täydellisesti sivuston maisemasuunnitteluun ja yhdistetään harmonisesti muihin rakennuksiin. Yksikerroksiset talot voidaan pystyttää puusta runkopaneelimenetelmällä.

Korkean teknologian talojen pääominaisuus on epätavallisen katon läsnäolo. Se on täysin tasainen ja siinä on pieni kaltevuus, joten tällaisten kattojen asennukseen käytetään PVC-kalvoja.

Koska korkean teknologian yksikerroksiset talot ovat kevyitä, ne asennetaan vahvistetulle alustalle tai pylväspohjalle. Tämä edellyttää lisäksi pylväiden ja betonin ostoa.

Design

Hi-techille on ominaista maksimaalinen toiminnallisuus, joten tilojen suunnittelun tulee olla paitsi tyylikästä myös vapaa kaikista tarpeettomista asioista. Huoneiden sisätiloissa on tiukka kaavoitus. Sisustus on tehty peilillä, lasilla ja muovilla. Suunnittelun pääominaisuus on runsaasti valoa, jokaisessa huoneessa se on sisustettu eri tavalla.

 • Olohuone. Sisustus on yhdistelmä moderneja ja perinteisiä materiaaleja: muovia täydentävät kivi, lasi ja metalli. Tiili- ja betonitekstuurit ovat erittäin suosittuja, sen taustaa vasten tiukan muotoiset huonekalut näyttävät upeilta, yksinkertaisilla julkisivuilla ja avoimella rakenteella. Pehmustetuiksi huonekaluiksi valitaan mukavat nahkaverhoillut sohvat. Sisätiloissa on oltava muovinen tai lasinen sohvapöytä.
 • Kylpyhuone. Tämän huoneen seinät on koristeltu suurilla yksivärisillä laatoilla. Huoneen pinta-alasta riippuen voit valita verhouksen sekä vaaleita että tummia sävyjä. Harmaan yhdistelmä beigen ja valkoisen värin kanssa näyttää kauniilta suunnittelussa. Usein korkean teknologian sisätiloissa voit löytää luonnollista puuta. Sisustuksen korostamiseksi suotuisasti käytetään seinien ja kattojen valaistusta. Putkityöt valitaan metallisävyissä.
 • Makuuhuone. Nämä huoneet erottuvat ergonomiasta, pintakäsittely niissä on tehty luonnonmateriaaleista. Lattia on yleensä laminaattia tai parkettia pastellisävyissä. Romanttisen tunnelman luomiseksi makuuhuoneisiin on asennettu säädettävä valaistusjärjestelmä. Tekstiilit valitaan vaaleissa väreissä kevyistä kankaista.
 • Keittiö. Tämän huoneen suunnittelussa on kaksi vyöhykettä: ruokailu ja työ. Varusteet ja kaikki keittiövälineet on järjestetty tiukasti ergonomian vaatimusten mukaisesti. Kirkas valaistus on asennettu suuren työtason yläpuolelle. Haluttaessa keittiöiden sisustusta voidaan täydentää istuinalueella ja televisiolla.
 • Käytävä. Käytä käytävää sisustaessasi valitse vaaleat huonekalut, sisustus, sisäänrakennettu valaistus ja kiiltävä joustava katto. Säilytystila on piilotettu vaatekaapin taakse, jossa on kiiltävä tai peilipintainen pinta. Käytävän suunnittelussa on aina suuri peili, jonka alle voit sijoittaa konsolihyllyn.

Korkean teknologian tyyliin sisustettujen huoneiden sisustuksessa ei saa käyttää paljon sisustusta. Voit täydentää suunnittelua mustavalkoisilla julisteilla, perhekuvilla, kukkamaljakoilla.

Kauniita esimerkkejä

Nykyään on olemassa monia suunnitteluprojekteja korkean teknologian yksikerroksisille taloille, joista jokaisella on omat ominaisuutensa. Pienen modernin mökin rakentamiseksi voit valita useista projektivaihtoehdoista.

 • Tiilitalo tasakatolla. Julkisivujen ulkoverhous tulee tehdä lumivalkoisella kipsillä ja tehdä useita lämpimien sävyjen puupaneeleja. Rakennuksen vasemmassa siivessä voit sijoittaa makuuhuoneen, olohuoneen ja kylpyhuoneen ja oikeaan - keittiön, lastentarhan ja kylpyhuoneen. Olohuone on parasta tehdä kokonaan lasitettu, siihen voi liittää terassin ulos.
 • Alkuperäinen talo hienostuneella ulkoasulla. Tällainen projekti on ihanteellinen rohkeille kehittäjille, joilla on poikkeuksellinen maku. Tämän talon virkistysalue on avoin, sitä edustaa pyöreä terassi. Jotta kaikki perheenjäsenet viihtyisivät, pohjaratkaisuun tulee sisältyä useita makuutiloja, hyvin valaistu kylpyhuone, olohuone ja ruokailuhuone yhdistettynä keittiöön.

Katso yleiskatsaus korkean teknologian yksikerroksisesta talosta.

ei kommentteja

Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

Keittiö

Makuuhuone

Huonekalut