Suosituimmat talomallit 7 x 9 m ullakolla

Yksityisten maalaistalojen lukuisista vaihtoehdoista löydät useimmiten ullakkorakennuksia. Yksi tärkeimmistä syistä tähän suosioon on asuintilan kasvu pienin kustannuksin.

Erikoisuudet

Ullakkoa rakennettaessa on muistettava, että sen painon tulee olla mahdollisimman pieni. Useimmiten on suositeltavaa tehdä tämä huone kiinteäksi, ilman väliseiniä. Jos väliseinät ovat tarpeen ideoiden toteuttamiseksi, on parasta tehdä ne kipsilevystä - tämä materiaali on riittävän vahva, mutta erittäin kevyt. On myös tarpeen ottaa huomioon katon, huonekalujen ja sisustuksen paino. Tämä paino voi vaikuttaa seinien ja perustusten eheyteen.

Uudet tilat on vesieristettävä. Toinen tärkeä kohta ovat ikkunat, niitä on vaikea asentaa, mutta lopputulos on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Ullakkotaloilla on useita objektiivisia etuja:

 • Säästä rahaa rakennusmateriaaleissa.
 • Säästää aikaa rakennus- ja asennustöissä.
 • Hyvin harkittu tila ullakolla voi lähes kaksinkertaistaa talon alan.
 • Yksinkertaisuus viestinnän suorittamisessa uudessa asuinosassa - riittää, kun venyttää ne ensimmäisestä kerroksesta.
 • Vähentynyt lämpöhäviö katon läpi.
 • Jos työt tehdään oikein, vuokralaisia ​​ei tarvitse häätää - he voivat turvallisesti jatkaa asumista ensimmäisessä kerroksessa.
 • Mahdollisuus varustaa uusi huone paitsi asuinhuoneeksi, siellä voit järjestää virkistysalueen, biljardihuoneen tai työalueen, jossa on työpaja.
 • Mahdollisuus toteuttaa omia luovia ideoitasi tämän huoneen järjestelyn visiossa. Epätavalliset muodot voivat antaa sinulle luovia ideoita.

Tällaisilla rakennuksilla on kuitenkin myös joitain haittoja:

 • Rakennustekniikoiden noudattamatta jättäminen voi johtaa väärään lämmönsiirtoon koko talossa.
 • Väärä materiaalivalinta voi johtaa korkeaan kosteuteen ja jäätymiseen talvella.
 • Kattoikkunoiden asennuksen korkeat kustannukset monimutkaisen työn vuoksi.
 • Jos ikkunat ovat talvella, luonnonvalo voi heikentyä lumen vuoksi.

Projektit

Yksi suosituimmista ullakkotalon projekteista on rakennus, jonka mitat ovat 7 x 9 metriä. Jos tällainen talo on yksikerroksinen, sitä voidaan käyttää sekä kesämökkinä että useiden ihmisten asuntona. Kun ullakolle on lisätty asuintilaa, koko rakennus voidaan katsoa suureksi ja kokonaiseksi kodiksi suurelle perheelle.

Talossa on 7x9 neliötä. m ullakolla, kokonaispinta-ala voi olla 100 neliömetriä. m. Tällä alueella on välttämättä oltava kaksi tai kolme makuuhuonetta (ihmisten lukumäärästä riippuen), olohuone, keittiö, kylpyhuone wc:llä ja eteinen.

Kun valitset 7 x 9 m:n ullakkotalon pohjaratkaisua, sinun on muistettava:

 • On suositeltavaa sijoittaa kaikki makuuhuoneet sekä lastenhuoneet yläkertaan - tämä tekee lepostasi täydellisen ja nautinnollisemman.
 • Keittiön, kuten eteisen, on oltava pohjakerroksessa. Niiden yhdistämiseen on valtava määrä vaihtoehtoja.
 • Kylpyhuoneen ja wc:n tulee olla pohjakerroksessa. Mukavuuden vuoksi tai talossa, jossa on suuri perhe, voit tehdä ylimääräisen kylpyhuoneen toiseen kerrokseen.
 • Portaikko ei saa loukata tilan eheyttä ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa. Sen tulisi olla orgaanisesti integroitu sisätiloihin.
 • Katon korkeuden tulee olla vähintään 240 cm.

Usein kun rakennat uutta taloa, jossa on ullakko ullakon sijaan, on paljon helpompi miettiä elementtien, kuten parvekkeen tai verannan, sijaintia. Jo asutussa talossa niiden "rakennus loppuun" on vaikea saada.Myös rakentamisen aikana on mahdollista yhdistää talo autotalliin - silloin huoneen pinta-ala toisessa kerroksessa voi kasvaa.

Kauniita esimerkkejä

Vakituiseen asumiseen tarkoitettuja taloja on valtava määrä ullakolla. Tällaisia ​​rakenteita voidaan rakentaa mistä tahansa materiaalista: tiilet, lohkot, puu.

Yksi yksinkertaisimmista ja yleisimmistä esimerkeistä 7x9 talosta, jossa on ullakko, on esitetty kaavioissa. Pohjakerroksessa on keittiö, olohuone, kylpyhuone, kylpyhuone ja eteinen. Samalla on läpikulkukäytävä, jonka portaat johtavat toiseen kerrokseen. Tällä huonejärjestelyllä kaksi makuuhuonetta tulee sijoittumaan toiseen kerrokseen. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto pienelle perheelle - yksi makuuhuone on suunniteltu vanhemmille, toinen huone on suunniteltu lastentarhaksi.

Toinen suosittu versio 7 x 9 m ullakkotalolta on rakennettu kokonaan puusta. On kaareva portaat toiseen kerrokseen. Ensimmäisessä on eteinen, kylpyhuone, keittiö yhdistettynä eteiseen, oleskelutila ja oma toimisto. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta. Tämä vaihtoehto on täydellinen 4-5 hengen perheelle.

Ratkaisun yksinkertaisuuden ja itse rakenteen pienen alueen vuoksi nämä vaihtoehdot ovat suosituimpia. Koska siellä on paljon huoneita, voit jokaisessa niistä näyttää omia suunnitteluratkaisuja sisustaessasi.

Talot, joiden koko on 7 x 9 m, ovat saamassa suosiota. Ullakon avulla voit suurelta osin kasvattaa asuintilan pinta-alaa, kun taas voit itse järjestää huoneet haluamallasi tavalla.

Katso alta lisätietoja.

ei kommentteja

Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

Keittiö

Makuuhuone

Huonekalut