Kaikki korkean teknologian mökeistä

Sisältö
 1. Erikoisuudet
 2. Projektit
 3. Design
 4. Kauniita esimerkkejä

Huipputekninen mökki on monikäyttöinen koti, jonka suunnitteluun on imeytynyt scifi-ideoiden fantasioita. Talon ominaisuuksien avulla voit poiketa perinteisistä perustuksista. Mökkiprojektit yhdistävät suunnittelussaan taitavasti arkkitehtuurin uusimmat tieteelliset saavutukset ja hienovaraisen suunnittelun. Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkea korkean teknologian mökeistä.

Erikoisuudet

Korkean teknologian mökkien ulkoasuissa yhdistyvät onnistuneesti selkeät modernit muodot eleganttiin monipuolisuuteen. Tällaisesta talosta tulee menestyneiden ihmisten valinta, jotka löytävät itselleen mukavuutta projekteista, joissa ei ole arkkitehtonisia ylijäämiä. Korkean teknologian talojen pääominaisuudet ovat seuraavat:

 • epäkeskisyys - tyyli on moderni ja kehittyy vasta kiinteistömarkkinoilla; tyylin suosio ylittää huomattavasti sen leviämisen projekteihin, joten valmiit rakenteet hämmästyttävät yksinkertaisilla, mutta samalla siroilla rajoillaan ja houkuttelevat katsetta;
 • selkeät geometriset muodot - korkean teknologian arkkitehtuuri erottuu tiukoista suorakaiteen muotoisista ja kuutioista, joista ei ole koristeellisia ylijäämiä; tästä huolimatta projektien ulkonäkö näyttää aina erittäin vaikuttavalta ja tyylikkäältä;
 • tasainen katto - tämä on monikäyttöinen talon asettelu, jossa tasainen katto voi ulottua merkittävästi päärakennuksen rajojen ulkopuolelle ja toimia lisäpaikkana virkistyskäyttöön, useimmiten terassiksi;
 • lasi- ja peilipintojen läsnäolo - tämä on toinen mökkien pääominaisuus, joka ei ole vain koristeellinen, vaan myös käytännöllinen; tällaisten projektien ikkunat ovat aina erittäin leveitä, mikä mahdollistaa riittävän määrän päivänvaloa tunkeutua taloon ja tehdä visuaalisesti tilojen tilasta suuremman;
 • minimalismi - Projektin suunnittelussa käytetty rajallinen määrä arkkitehtonisia tekniikoita, erilaisia ​​materiaaleja ja sisustustyökaluja mahdollistaa mökin modernin ulkonäön saavuttamisen.

Tärkeä! Korkean teknologian projektit luodaan korkean teknologian työkaluilla ja ohjelmilla, joten ne yhdistetään usein suosittuun "älykkään kotiin" -järjestelmään.

Projektit

Moderneissa mökeissä on yksinkertainen, ergonominen ulkonäkö yhdistettynä korkeaan toimivuuteen ja taloudellisuuteen. Projektit suunnitellaan siten, että saavutetaan geometrinen tasapaino. Useimmiten ne on järjestetty symmetriajärjestykseen tai tasaisen katon ansiosta ne muistuttavat ulkonäöltään useita laatikoita, jotka on taitettu yhdeksi monimutkaiseksi rakenteeksi. Rakentamisen aikana käytetään useimmiten seuraavia materiaaleja:

 • metalli;
 • teräsbetoni;
 • vahvistettu lasi;
 • vaahto lohkot;
 • luonnonkiveä.

Harvemmin mökeissä on tiili- ja puuelementtejä. Tyypillisesti korkean teknologian hankkeet erottuvat tasaisesta katosta ja panoraamaikkunoista katosta lattiaan, mutta on olemassa vaihtoehtoja, joissa on klassinen harjakatto. Kaavoituksessa on suositeltavaa käyttää lasi- tai polykarbonaattikankaita sisäseininä. Jokaisen kodin alueen tulee olla toimiva ja sisältää käytännön hyötyä. Arkkitehtonisen sisustuksen väärinkäyttöä ei voida hyväksyä - mökin tyyppi on harkittava selvästi.

Joten tasaisen katon tai kuistin avoin osa muutetaan usein ylimääräiseksi rentoutumispaikaksi ja varustettu huonekaluilla.

Design

Korkean teknologian projektien päävaatimukset ovat oikeiden selkeiden linjojen noudattaminen projektissa sekä kevyen hillityn väripaletin yhdistelmä. Kaikki tämä luo tietyn vaikutuksen minimalismista yhdistettynä liikeeleganssiin. Useimmiten sisustus tehdään loft-tyyliin. Ja innovatiiviset menetelmät mahdollistavat korkean teknologian oikean integroinnin kodin parantamiseen ja tekevät siitä korkean teknologian ja monikäyttöisen.

Lasi- ja peilielementit yhdistettynä erilaisiin valonlähteisiin mahdollistavat tilan visuaalisen laajentamisen ilman, että se menettäisi mukavuuden tunteen. Julkisivujen sisustamisessa käytetään yleensä kalliita materiaaleja, jotta talon suunnittelu ei näytä liian yksinkertaiselta.

Puuelementit yhdistettynä metalliin tai betoniin tekevät julkisivusta elävämmän ja mukavamman.

Kauniita esimerkkejä

Klassinen versio korkean teknologian mökistä, joka yhdistää onnistuneesti minimalismin ja eleganssin. Talossa on yksinkertainen rakenne, mutta se näyttää melko vaikuttavalta. Suuret panoraamaikkunat tuovat lisävaloa talon tiloihin, ja tasakatto erottaa rakennuksen perinteisistä vaihtoehdoista.

Selkeät linjat ja asiantunteva toiminnallisten alueiden jako tekevät kodin sisustamisesta käytännöllistä ja samalla viihtyisää.

   Kuisti-terassi ja avoin panoraama-alue sisäpihalle lisäävät tilaa visuaalisesti ja mahdollistavat konseptin halutun nykyaikaisuuden vaikutuksen.

   Yleiskatsaus korkean teknologian talosta alla olevassa videossa.

   ei kommentteja

   Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

   Keittiö

   Makuuhuone

   Huonekalut