Taloprojektit baarista, jossa on ullakko: muodikas sisustus kaikkiin aikoihin

Sisältö
 1. Ominaisuudet ja Edut
 2. haittoja
 3. Kuinka varustaa ulkona?
 4. Sopeutuminen alueelle
 5. Ideoita sisätilojen sisustamiseen
 6. Vinkkejä rakentamiseen ja remontointiin
 7. Upeita esimerkkejä inspiraatiosta

Ullakkobaarin taloprojektit erottuvat järkevästä lähestymistavasta rakenteen rakentamiseen kesämökin tai puutarhatontin käyttökelpoista pinta-alaa säästäen. Jotta ympäristö ei olisi vain käytännöllinen, vaan myös erityinen, kaikkiin aikoihin sopiva, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä. Harkitse järjestelyn hienouksia ottaen huomioon eri alueet ja suositukset rakentamista ja korjausta varten.

Ominaisuudet ja Edut

Rakennuksen rakentaminen baarista, jossa on ullakkohuone, antaa talon omistajille paljon etuja. Toisin kuin ullakko, ullakko sisältyy asuintilan kokonaiskuvaan. Se on dokumentoitu, se on eristetty huone, jota voidaan käyttää mihin tahansa tavallisen talon huoneeseen, jos viestintä on toimitettu.

Puusta tehty talo on huomattavasti kevyempi kuin tiilirakenne, mutta vaatii myös laadukkaan ja luotettavan perustuksen.

Tällaisella rakennuksella on monia etuja:

 • Puutalot, joissa on ullakko, eroavat lisääntyneestä mukavuudesta.
 • Ne ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä, minkä vuoksi ne ovat vaarattomia ihmisten terveydelle eivätkä aiheuta allergioita.
 • Massiivipuutalossa on erityinen mikroilmasto.
 • Sen sisällä ei ole kuivaa tai liian kosteaa ilmaa.
 • Materiaalilla on korkeat lämmöneristysominaisuudet. Puu säilyttää hyvin lämpöä, mikä on erityisen havaittavissa kylmänä vuodenaikana. Kesällä tällaisessa asunnossa syntyy viileyttä.
 • Puu voidaan eristää, käsitellä kipsilevyllä, sivuraidella tai muulla verhouksella. Samalla seinät pysyvät vahvoina ja pienellä paksuudella.
 • Useimmiten nämä rakennukset ovat tyypillisiä, joten rakentaminen tapahtuu nopeasti ja automaattisesti. Ylimääräisen kosteuden poistamiseksi toimitetaan kevyt luonnollinen tiiviste.
 • Puu itsessään kestää muodonmuutoksia käytön aikana. Toisin kuin muut rakennusmateriaalit, se ei pelkää lämpötilan laskuja ja muita epäsuotuisia ympäristötekijöitä.
 • Lisäksi talot, joissa on ullakko, ovat esteettisesti miellyttäviä. Luovan lähestymistavan ansiosta niiden rakentamiseen ja sisustukseen voit luoda erityisen kodikkaan tunnelman. Baaritalo voidaan sisustaa mihin tahansa sisustustyyliin. Puu on täydellisesti yhdistetty muihin rakennusmateriaaleihin. Heidän taustaansa vasten se saa ilmaisuvoiman.

haittoja

On mahdotonta olla huomaamatta useita negatiivisia puolia ullakolla varustetuista puutaloista.

 • Baari vaatii huolellisempaa huoltoa. Se on kyllästettävä antiseptisillä aineilla ja sävytettävä.
 • Puun lämmöneristysominaisuudet ovat huonommat kuin hirsitalojen.
 • On harvinaista, että hyönteiset eivät vaikuta mihinkään puulajiin.
 • Tällainen rakennusmateriaali on erittäin syttyvää ja vaatii tulenkestävää.

Kuinka varustaa ulkona?

Kodin parantaminen baarista, jossa on ullakko, riippuu useista tekijöistä. Näitä ovat kohteen koko, rakennukselle varattu pinta-ala, sijainti, rakentamiseen varattu budjetti ja asiakkaan makutoiveet. Koska nykyään on tapana käyttää sivustoa järkevästi ja toiminnallisesti, yksi talo ei riitä hyvään lepoon.

Tyypillisesti rakennusta täydennetään oleskelualueella, jotta voidaan rentoutua raikkaassa ilmassa. Se voi olla avoin tai suljettu huvimaja, veranta tai terassi.Huvila eroaa verannasta siinä, että se on pystytetty erilleen päärakennuksesta, sitä ei ole kytketty talon seinään. Terassi ei ole muuta kuin avoin alue oven lähellä, jota täydentää katos tai markiisi asennusjärjestelmällä. Tällainen lisäys liimatuun tai profiloituun puurakenteeseen antaa sille enemmän omaperäisyyttä ja lisää sen houkuttelevuutta.

Lisärakenteen läsnäolo tekee talon ulkopinnasta mukavamman. Jokainen valittu kohde käy läpi perusteellisen arkkitehtonisen tutkimuksen ja suunnittelun. Tämän ansiosta nykyaikaiset käyttäjät voivat tarjota itselleen mukavat olosuhteet elämään ja virkistykseen.

Paikallisen alueen järjestämiseen voit käyttää erilaisia ​​​​elementtejä: markiisit, sateenvarjot, muovihuonekalut, polkujen asettelu kivillä ja maisemasuunnittelu.

Yksi edellytyksistä puutalon järjestämiselle baarista on sen sisustus eri tekniikoiden avulla. Voit esimerkiksi laittaa pieniä patsaita puutarhaan, tehdä kauniita kukkaruukkuja itse. Myös maisemointitekniikka on mielenkiintoinen, mikä on erityisen houkutteleva hirsitalon vieressä olevien huvimajaen ja terassien suunnittelussa. Kaikista näistä tekijöistä keskustellaan suunnitteluvaiheessa, jokainen kasvikomponentti valitaan ottaen huomioon tietyn alueen ilmastollinen tausta.

Maljakot ja muut kukkien koristeet valitaan yhdellä tavalla koko sivuston suunnitteluun.

Sopeutuminen alueelle

Jokainen projekti on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Harkitse kysyttyjä hankkeita:

 • 6 x 4 m. Pieni alue sopii avoimeen studiopohjaan ja alakerran erkkeri-ikkunaan, ullakkoa käytetään makuuhuoneena.
 • 6 x 6 m. Mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu ensimmäiseen kerrokseen olohuoneeseen ja keittiöön. Ullakko tulee ottaa makuuhuoneen alle. Alemman kerroksen tilaa voi käyttää studiohuoneeseen ja terassille, ottaa ullakon makuuhuoneen alle ja parvekkeelle.
 • 6 x 7 m. Täällä on mahdollista järjestää alempi taso keittiöön, olohuoneeseen ja eteiseen, sitten ullakolle varustetaan 2 makuuhuonetta.
 • 6 x 9 m. On parempi sijoittaa olohuone, keittiö, pieni eteinen ja lastenhuoneet alakerrassa. Yläkerrassa ullakkokaton alle mahtuu 2 makuuhuonetta.
 • 7 x 8 m. Keittiön, kylpyhuoneen, olohuoneen, eteisen ja makuuhuoneen järkevä sijoitus alakerrassa. Ullakolla on eteinen ja 3 makuuhuonetta.
 • 7 x 9 m. Talo, jossa on veranta, lastentarha, olohuone ja keittiö, on vieraanvarainen. Yläkerrassa on tilaa 2 makuuhuoneelle.
 • 8 x 8 m. Jätämme ullakkoalueen 2 makuuhuoneeksi perheenjäsenille. Alempi tila on parempi ottaa lasten tilavaan olohuoneeseen ja vieraanvaraiseen keittiö-ruokailuhuoneeseen.
 • 8 x 9 m. Tärkeät toiminnalliset huoneet (keittiö, lastenhuone, olohuone) sijoitetaan alakerrassa. Yläkerrassa tulee olla makuuhuoneita tai kotitalouksien henkilökohtaisia ​​tiloja.

Kun kuvamateriaalia lisätään (esimerkiksi rakennuksen pinta-ala on 8 x 10, 9 x 9 m), voit viettää hyödyllisiä senttejä erkkeri-ikkunareunusten alla. Niitä voidaan käyttää ruokailu-, leikki- tai lepopaikkana.

Ideoita sisätilojen sisustamiseen

Harmonisen sisätilan pääsääntö on sisustuksen johdonmukaisuus yhdessä tyylissä. On mahdotonta hyväksyä, että mökin ullakko tai muut huoneet uppoavat erilaisiin temperamentteihin ja historialliseen aikakauteen. Maaseutu- tai maaseuturakennuksissa, joissa on ullakko, tulee valita neutraali muotoilu ottaen huomioon kotitalouden jäsenten lukumäärä, ikä ja kiinnostuksen kohteet. Esimerkiksi sotilaalliset ja avantgarde-teemat jätetään pois, jos on lapsia.

Kaikki vaatii järjestystä ja äärimmäistä yksinkertaisuutta neljän säännön perusteella: tila + keveys + toimivuus + houkuttelevuus. Tällaisissa taloissa puun runsaus suunnittelussa ei ole toivottavaa. Jos sitä on paljon, on välttämätöntä peittää rakenne. Muuten on olemassa vaara, että talo muuttuu baarista puulaatikoksi. Rakenteen tulee erottua, muuten se luo masentavan ympäristön.

Tällaisten talojen huonekalut valitaan kompaktiksi, mieluiten sarjaksi.Sohvalla ja nojatuoleilla on oltava mukava ja luotettava muunnosjärjestelmä. Ne sijoitetaan olohuoneeseen, ja niitä täydentää vahvistetusta lasista valmistettu lasitaso sohvapöytä.

Lasi venyttää mitä tahansa sisätilaa. Se tekee tilasta vaaleamman, vaikka se olisi maalattu jaloin suklaan sävyyn.

Tällaisen talon seinien ja katon sisustamiseen on parempi valita vaaleat sävyt. Tämän ansiosta voit visuaalisesti lisätä seinien leveyttä ja korkeutta poistamalla lattioiden selkeät rajat. Kattoon voit valita kipsilevyn ja joustavan kalvon. Molemmat materiaalit mahdollistavat siirtymisen seinään erillisen toiminnallisen alueen korostamiseksi. Valaistukseen on parempi valita kohdevalot ja joustava nauhavalaistus, upotettu seiniin tai kattoon.

Monimutkaisuutta voi luoda ullakon katto, joka on sekä ullakkotilan katto että seinät. Lisäksi siinä on palkit, jotka vaikeuttavat katon suunnittelua. Jotta koristeluun ei aiheudu vaikeuksia, voit tarkoituksella korostaa säteitä ripustamalla niihin epätavallisia lamppuja, esimerkiksi tuulettimia tai pisteitä, joissa on järjestelmä valovirran kaltevuuskulman säätöön.

Vinkkejä rakentamiseen ja remontointiin

 • Ullakkotalon rakentaminen suoritetaan sivuston korkeimmassa kohdassa. Puurakennusten seinien paksuuden tulee olla 10 - 15 cm. Ensimmäisen kerroksen päällekkäisyyteen tulee käyttää puumateriaalia pellavajuuttikankaalla. Tässä tapauksessa väliseinien on oltava runkoisia.
 • Toisessa kerroksessa (ullakolla) on sallittua käyttää tankoja, joiden paksuus on 50 - 100 mm. Korjauksen yhteydessä ne voidaan päällystää limiölaudalla. Rakentamisen tai korjauksen aikana luodut väliseinät voidaan vain kehystää.
 • Ullakkokerroksen väliseinien tulee olla runko-paneelia. Päärakenteen seinien vähimmäiskorkeus ei saa olla alle 2,4 m. Ullakolle tämä luku on 2,2 m. Ullakolle johtava portaikko voi olla yksi- tai kaksivaiheinen. Sen sijainnin ei pitäisi piilottaa 1. kerroksen hyödyllistä pinta-alaa. Siksi se voidaan ruuvata. Portaiden materiaalin tulee olla luistamaton.
 • Ullakon ja päärakennuksen ikkunoiden tulee olla kaksinkertaiset, avautuvat. Kattoon ja lattiaan on tarpeen järjestää enintään 5 cm paksu eristys lämmön- ja höyryneristystiivisteellä. Katolle kannattaa käyttää galvanoitua aaltopahvia. Oville on parempi valita kovalevy.
 • Kattopalkkiin kannattaa käyttää 5 - 10 cm paksua särmättyä lautaa. Tällaisen talon käyttöiän pidentämiseksi päärakennusmateriaali on pidettävä hyvässä kunnossa. On tärkeää noudattaa rakennustekniikkaa kaikkien sääntöjen mukaisesti.

Upeita esimerkkejä inspiraatiosta

Esimerkit valokuvagallerioista auttavat tarkastelemaan lähemmin kysyntää ullakkohirsitalojen rakentamisesta.

 • Alkuperäinen esimerkki rakenteesta profiloidusta palkista.
 • Mielenkiintoinen ratkaisu parvekkeella ja harjakatolla.
 • Talo, jossa on pitkänomainen rakenne ja erkkeri-ikkuna.
 • Mielenkiintoinen ratkaisu tukipylväillä, parvekkeella ja harjakatolla.
 • Monimutkainen kattokokoonpano, parvekkeiden läsnäolo, markiisit, kaksi sisäänkäyntiä talon vierekkäisillä tasoilla.

Lisätietoja talon rakentamisesta ullakolla varustetusta baarista on seuraavassa videossa.

ei kommentteja

Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

Keittiö

Makuuhuone

Huonekalut