Talon sisäverhoiluprosessin hienoudet baaria jäljittelemällä

Talon sisäverhoiluprosessin hienoudet baaria jäljittelemällä
 1. Erikoisuudet
 2. Design
 3. Asennus
 4. Viimeistelytekniikka
 5. Neuvoja
 6. Kauniita esimerkkejä

Materiaalit, joista talo on rakennettu, eivät ole niin tärkeitä sen ulkonäön kannalta. Sisustus lisää viihtyisyyttä ja kauneutta huoneisiin. Baarin jäljitelmä on erittäin suosittu, koska sen avulla voit toteuttaa erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja, lisäksi se antaa huoneille alkuperäisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Tämän materiaalin avulla voit myös tasoittaa seinät, jotka tarvitsevat korjausta ilman tarpeetonta vaivaa ja rahaa.

Erikoisuudet

Palkin jäljitelmä on valmistettu eri lajien luonnonpuusta. Tämä tarkoittaa, että materiaalien väri ja rakenne ovat erilaisia. On huomattava, että tämä materiaali täyttää kaikki ympäristövaatimukset. Huoneiden suunnittelun suurimman luonnollisuuden vuoksi tällaisissa huoneissa oleminen on erittäin mukavaa.

Koska se perustuu puuhun, on tarpeen korostaa tangon jäljitelmän kestävyyttä ja lujuutta, sen erinomaiset äänieristys- ja lämmöneristysominaisuudet. Mukavan mikroilmaston luomista huoneeseen helpottaa tuotteiden alhainen lämmönjohtavuus. Lisäksi, kun valitset tiettyjen lajien puun, sen parantavat ominaisuudet tulevat näkyviin.

Etujen joukossa on myös mainittava asennuksen helppous. Kaikissa rakenteen osissa on liitospiikkejä ja uria, eivätkä ne käytännössä kuormita pintaa, mikä suojaa sitä muodonmuutoksilta.

Jos talo rakennetaan luonnonpuusta, hinta voi nousta merkittävästi ja kutistumisprosessia odotellessa menetetään huomattava määrä aikaa.

Kuten millä tahansa luonnollisella puulla, jäljitelmällä on kuitenkin haittapuolensa. Ensinnäkin epäsuotuisa mikroilmasto ja korkea kosteus voivat lyhentää merkittävästi tuotteiden käyttöikää. Materiaali on säännöllisesti pinnoitettava antiseptisillä yhdisteillä sekä lakattava tai maalattava. Myös kyllästäminen palonkestävillä seoksilla ei ole tarpeetonta tulipalon vaaran poistamiseksi.

Laadukkaat levyt eivät välttämättä ole tarpeeksi lujia, ne voivat vääntyä ja kuivua ajan myötä ja ne ovat myös alttiina rappeutumisprosesseille. Tämä voidaan välttää vain, jos ostat laadukkaan tuotteen luotettavilta valmistajilta.

Design

Puun viimeistelyjäljitelmä voi olla kahta tyyppiä: monoliittinen ja yhdistetty. Se riippuu suunnitteluideasta.

 • Monoliittinen viimeistely on huoneen täydellinen verhous baaria jäljittelemällä. Tässä tapauksessa ne voivat peittää seinät, lattiat ja katot. Paneelit sopivat hyvin tiukasti toisiinsa muodostaen yhtenäisen koostumuksen.
 • Yhdistetty sama viimeistely sisältää erilaisia ​​materiaaleja. Pohja on puun jäljitelmä, ja tietyt huoneen alueet voidaan peittää esimerkiksi laatoilla tai tapetilla. Tärkeintä on varmistaa, että viimeistely tehdään samalla tyylillä ja samalla värimaailmalla. Voit myös herättää eloon alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja yhdistämällä erilaisia ​​puulajeja.

Riippumatta viimeistelytyypistä, puun jäljitelmän lisäksi sinun on ostettava lisää koriste-elementtejä. Nämä voivat olla kulmia, listoja, jotka antavat yksilöllisyyttä ja täydellisyyttä. Niitä voidaan valmistaa paitsi puun värissä myös missä tahansa muussa sävyssä: valkoinen, musta, kromi ja muut. Rakennusmarkkinoilla näitä osia on tarjolla laaja valikoima.

Asennus

Ennen kuin jatkat tangon jäljitelmän asentamista, sinun on laadittava selkeä työsuunnitelma.Ensinnäkin sinun tulee tutkia paneelien asennustekniikkaa ja suorittaa valmistelutyöt. Pohja on tasoitettava ja itse materiaalit on kyllästettävä antiseptisellä liuoksella. Sen jälkeen laatikko asennetaan, mitat lasketaan ja materiaali valitaan.

Asennus tulee tehdä tarkasti ohjeiden mukaan. Sen jälkeen paneelit peitetään suoja-aineilla.

Valmistautuminen

Voit päällystää huoneen omin käsin, tätä varten sinun on tiedettävä yleiset säännöt ja noudatettava tekniikkaa tarkasti. Ensinnäkin viimeistelytöitä ei voida suorittaa ennen kuin mökki, mökki tai maalaistalo kutistuu. Jos talo on runko, viimeistely voidaan tehdä heti rakentamisen jälkeen.

 • Ennen asennuksen aloittamista pinta on puhdistettava perusteellisesti ja tasoitettava.
 • Vedeneristys suoritetaan mastiksin avulla. Höyrysulkua varten kalvo on päällekkäin, kiinnitetty oikein ja kiinnitetty teipillä.
 • Tämän jälkeen kehys tehdään. Puusta valmistettu laatikko on käsiteltävä antiseptisellä aineella.
 • Huoneen lämmöneristyksen luomiseksi voit käyttää erikoismateriaaleja, esimerkiksi mineraalivillaa tai paisutettua polystyreeniä. Kerros kiinnitetään, suljetaan polyeteenillä ja käsitellään asennusteipillä.

On pidettävä mielessä, että luonnonpuusta valmistetuissa taloissa lämpöeristys ei ole välttämättömyys, ja betonirakennuksissa et voi tehdä ilman sitä.

Materiaalin valinta

Tangon jäljitelmä valitaan ensinnäkin puulajin, sen luokan ja paneelien koon mukaan.

Materiaalia on useita. Laadukkaimpia lajikkeita pidetään "Extra" ja "Premium", mutta ne eroavat myös korkeimmasta hinnasta. Halvimmat lajikkeet ovat A, B ja C.

Paneeleita valittaessa on otettava huomioon puun syyn ja värin homogeenisuus, materiaalin vikojen puuttuminen, pinnalla olevien solmujen esiintyminen, joista osa on sallittu budjettitason paneeleissa.

Ostaessasi sinun on otettava huomioon materiaalin hintaluokan ja laadun lisäksi myös kuluttajan tarpeet. Esimerkiksi ei ole tarkoituksenmukaista ostaa "Extra"-luokan paneeleja kylvyn tai parvekkeen viimeistelyyn. Mutta huoneissa, joissa on tarkoitus luoda ylellinen muotoilu, niiden käyttö on varsin sopivaa.

Mitä tulee kokoon - markkinoiden tarjousvalikoima on erittäin laaja. Asiantuntijat antavat tähän joitain neuvoja. Esimerkiksi paneelien suuri koko voi pienentää visuaalisesti huoneen korkeutta ja kokoa. Paras vaihtoehto voivat olla elementit, joiden leveys on 100-150 millimetriä. Pienemmät muistuttavat halpaa vuorausta.

Pituutta valittaessa on otettava huomioon huoneen pinta-ala ja sisustus.

Tangon jäljitelmä voi olla kooltaan 3-6 metriä. Paksuus ei saa ylittää 12 millimetriä.

Seinät, jotka on viimeistelty pituudeltaan ja paksuudeltaan pienemmillä paneeleilla, eivät vain näytä kannattavammilta, vaan myös vaativat vähemmän rahaa. Tarkoitettu ja onnistunut yhdistelmä luo huoneeseen ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen sisustuksen.

Puulajin valinnassa sinun on tutkittava sen ominaisuuksia ja ominaisuuksia.

 • Esimerkkinä voidaan mainita suosituimmat materiaalit, joista yksi on lehtikuusi... Tällä puulla on korkea palonkestävyys, se on erittäin kestävä ja sillä on myös erittäin miellyttävä sävy. Lehtikuusia voidaan käyttää koristeluun sekä tilojen sisällä että ulkopuolella, se kestää jopa epäsuotuisat käyttöolosuhteet, lisäksi sillä on parantavia ominaisuuksia. Viimeistely tästä puusta tehdyn tangon jäljitelmällä voidaan suorittaa jopa huoneissa, joissa on korkea kosteus ja äärimmäiset lämpötilat, kuten kylpylä ja sauna.
 • Paneeleiden käyttö lehmus voit tehdä töitä kattojen ja seinien koristeluun. Sillä on tasaisen kaunis väri, jolla on taipumus säilyä jopa lämpötilan ja kosteuden muutoksissa.
 • Mitä tulee tammea - Tämä puu on yksi kestävimmistä. Se kestää hajoamista ja hyönteisiä, sillä on suuri määrä sävyjä, mutta sitä on erittäin vaikea käsitellä. Lisäksi tammimateriaalit ovat kalliimpia kuin muut.
 • Haapa päinvastoin, se on helppo käsitellä, kestää korkeaa kosteutta. Samalla se ei ole erityisen kestävä. Jos puu on kunnolla käsitelty ja kuivattu, sen tiheys on hyvä ja kestää korkeita lämpötiloja ajan myötä. Samanaikaisesti materiaalilla on valtava haitta, joka on, että sen sisällä voi olla mädäntyneitä kuituja. Tätä vivahdetta ei voida havaita ajoissa, se paljastuu vasta käytön aikana. Ainoa tapa on korvata huonolaatuinen elementti uudella.
 • Paneelit setri niillä on korkea hinta, mutta samalla niiden laatu on erinomainen. Ne ovat kestäviä ja kestävät helposti kaikki haitalliset vaikutukset. Tärkeä asia on lääketieteellisten luonnollisten hartsien vapautuminen käyttöaikana. On kuitenkin sanottava, että melko usein setri väärennetään ja siihen perustuvan tangon jäljitelmä on valmistettu heikkolaatuisesta puusta, joten kannattaa ostaa materiaalia luotettavilta toimittajilta ja tarkistaa tarvittavat todistukset.
 • Lopuksi, melko suosittu materiaali erittäin kohtuullisen hinnan vuoksi Mänty... Sitä voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Ainoa varoitus on kyky vapauttaa hartsia, kun lämpötila nousee jyrkästi.

Täydellisen kodin sisustuksen ja baarin jäljitelmän tapauksessa voidaan harkita puulajien yhdistelmää hinta-, laatu-, sekä materiaalin ominaisuuksista ja ominaisuuksista riippuen.

Kiinnikkeet

Tangon jäljitelmä on suositeltavaa kiinnittää puristimilla. Ne sopivat piilokiinnittimiin eivätkä pilaa pinnan visuaalista ulkonäköä reikillä. Lisäksi tämä vaihtoehto on melko taloudellinen elementtien alhaisen kulutuksen vuoksi.

Myös kiinnitys riippuu pohjamateriaalista. Esimerkiksi puupinnoilla on kätevää käyttää itsekierteittäviä ruuveja tai naulaelementtejä. Betoni-, tiili- tai lohkopohjassa kannattaa käyttää tappeja ja itsekierteittäviä ruuveja.

On huomattava, että kaikkien kiinteiden osien sijainti on tarkistettava rakennustasolla: tässä tapauksessa pinta tulee sileäksi ja tasaiseksi.

Viimeistelytekniikka

Asennus tangon jäljitelmällä on melko yksinkertaista, eikä sillä ole merkittäviä eroja sekä talon ulkoisen että sisäisen sisustuksen suhteen. Jos noudatat tekniikkaa, asennus tapahtuu nopeasti ja tulos miellyttää sinua laadullaan.

Ennen viimeistelyä sisätiloissa materiaalit on tuotava sisälle, avattava pakkaus ja annettava makuulla useita päiviä. Tänä aikana paneelit tottuvat uuteen mikroilmastoon. Levyt tulee kiinnittää yksinomaan vaakasuoraan asentoon. Ei ole väliä aloitatko asennuksen ylhäältä vai alhaalta. Tärkeintä on jättää noin 50 millimetrin syvennys halutusta reunasta ilmavirtojen kiertämisen varmistamiseksi ja kosteuden kertymisen estämiseksi materiaalin alle.

Paneelit tulee asettaa ylösalaisin piikkeillä - tämä mahdollistaa veden pääsyn uriin. Ovien ja ikkunoiden kulmat ja aukot tulee käsitellä erityisen huolellisesti ottaen huomioon leikkausten pystysuora ja selkeys.

Myös koristepinnoitteen tulisi piilottaa kaikki vakiintuneet viestintä. Siirtymissä sinun on asennettava jalkalistat - ne antavat viimeistelylle täydellisen ja siistin ilmeen.

Neuvoja

 • Huone voidaan viimeistellä sekä itsenäisesti että asiantuntijoiden avulla.
 • Huoneen tyylin johdonmukaisuuden lisäämiseksi sinun tulee harkita huolellisesti koriste-elementtien valintaa. Ne kannattaa ostaa pienellä marginaalilla. On kuitenkin pidettävä mielessä, että liiallinen määrä niitä voi aiheuttaa vastenmielisen vaikutuksen.
 • On parempi olla säästämättä materiaaleissa.Laadukas jäljitelmä tangon alla näyttää hyvältä eikä aiheuta ongelmia käytön aikana pitkään, eikä myöskään vaadi lisähuoltoa.
 • Ennen paneelien asentamista pohja on käsiteltävä antiseptisellä aineella ja erityisillä kyllästyksillä.

Tuotteiden maalaus voidaan suorittaa milloin tahansa sopivana ajankohtana viimeistelytöistä riippumatta, ottaen huomioon materiaalin ominaisuudet. Esimerkiksi lämmitetyissä huoneissa on suositeltavaa lykätä tätä prosessia parilla kuukaudella asennuksen jälkeen.

Kauniita esimerkkejä

Tarkastellaan joitain suunnitteluratkaisuja ja esimerkkejä sisätiloista.

Katso seuraavasta videosta lisätietoja verhouksen suorittamisesta baarin jäljitelmällä talon sisällä.

ei kommentteja

Kommentti lähetettiin onnistuneesti.

Keittiö

Makuuhuone

Huonekalut